SUBPLACE tawar promosi hebat sempena Raya - Utusan Malaysia

SUBPLACE tawar promosi hebat sempena Raya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

SETIAP kali musim perayaan, tidak hairan jika sesetengah individu mempunyai bajet khusus untuk mencantikkan kediaman seperti menukar dekorasi dan membeli perabot baharu terutama tahun ini apabila rakyat Malaysia bakal menyambut Aidilfitri dalam suasana hampir normal.

Kini, mereka yang gemar beraya sakan tidak perlu lagi bimbang untuk mengeluarkan belanja besar sempena Aidilfitri kerana SUBPLACE adalah jawapannya.

Sebagai platform beli-belah dalam talian pertama di Asia yang memfokuskan konsep langganan dan sewaan, SUBPLACE menawarkan pelbagai rangkaian produk dan servis termasuk keperluan harian, produk penjagaan diri, perabot, perkakas rumah serta barangan elektrik.

Tidak hanya berasaskan konsep langganan semata, SUBPLACE turut menawarkan konsep belian sekali bayar untuk produk terpilih.

Sempena Aidilfitri tahun ini, SUBPLACE menawarkan pelbagai tawaran dan promosi hebat termasuk diskaun sehingga 75 peratus dan kod promo bernilai sehingga RM35 buat pelanggan.

Bukan itu sahaja, pembeli juga boleh merebut lebih banyak tawaran eksklusif setiap hari di SUBPLACE.

Tawaran, promosi eksklusif buat pembeli

E-baucar SHELL termasuk pelbagai lagi tawaran hebat akan datang di SUBPLACE. Dengan e-baucar SHELL dari SUBPLACE ini, segalanya lebih mudah terutama pada musim perayaan kali ini.

Pengguna SUBPLACE juga boleh menikmati diskaun sehingga 61 peratus untuk barangan kemas di MJ Jewellery. Dapatkan emas 916 dengan promosi terhad ini setiap hari pada jam 12 tengah hari.

Berikut antara promosi lain yang ditawarkan MJ Jewellery di SUBPLACE:

Selain itu, dapatkan tombol pintu pintar LOCKIN sempena raya ini. Rebut promosi RM1 untuk yuran pemprosesan tombol pintu pintar LOCKIN yang bernilai RM250 dan jadikan rumah anda jauh lebih selamat.

Ketiga-tiga produk istimewa raya dari LOCKIN ini berkonsepkan sewa untuk dimiliki dengan tempoh bayaran selama 36 bulan. Berikut harga bulanan bagi setiap produk:

X1 

  • Bayaran bulanan RM69
  • RM1 (yuran proses) + RM69* = RM70 (bayaran terakhir untuk pelan sewaan)

2X Pro 

  • Bayaran bulanan RM79
  • RM1 (yuran proses) + RM79* = RM80 (bayaran terakhir untuk pelan sewaan)

S30 Pro

  • Bayaran bulanan RM89
  • RM1 (yuran proses) + RM89* = RM90 (bayaran terakhir untuk pelan sewaan)

Bagi mereka yang ingin bersantai dan membakar lemak selepas seharian menikmati juadah raya, dapatkan kerusi urut MYSOFA Luxe OGAWA dengan harga berbaloi.

Dengan tempoh pelan selama 24 bulan, miliki kerusi urut MYSOFA Luxe ini dengan bayaran kali pertama sebanyak RM674 dan bulan seterusnya hanya RM99 sahaja. 

Bukan itu sahaja, dapatkan juga produk Kinohimitsu bermula dari RM58 eksklusif sempena raya ini hanya di SUBPLACE. 

Tawaran ini khusus untuk produk Kinohimitsu Floral Birds Nest dan Kinohimitsu Collagen Diamond

Tidak terhenti di situ, MamyPoko menerusi SUBPLACE tampil dengan promosi lampin bayi serendah RM26.23 untuk satu pek. 

Terkenal dengan kualiti teknologi Jepun dan kadar serapan yang tinggi, para ibu tidak perlu risau tentang masalah kebocoran atau ruam lampin untuk pemakaian yang lama. 

Istimewa raya ini, ibu bapa boleh mendapatkan lampin bayi MamyPoko Standard Tape L/XL dengan harga serendah RM26.23 setiap pek juga MamyPoko Standard Pants L/XL/XXL serendah RM28.95 setiap pek.

Lebih menarik, SUBPLACE turut memberikan kod promo raya yang sah sehingga 4 Jun 2022 buat pelanggan yang ingin beraya sakan tahun ini.

Tawaran eksklusif dari CIMB Bank Malaysia

CIMB Bank Malaysia turut menawarkan tawaran buat pemegang kad debit, kredit dan prabayar mereka yang mana pelanggan boleh menikmati potongan sehingga RM50 pada bulan ketiga untuk semua promosi raya dengan perbelanjaan sebanyak RM80 dengan langganan tiga bulan ke atas. 

Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang SUBPLACE dan nikmati lebih banyak tawaran hebat sempena Aidilfitri.

*Tertakluk pada terma dan syarat

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya