Perikatan Harum: Kerjasama rentas sempadan VANZO dan Marvel

Perikatan ‘Harum’: Kerjasama ‘rentas sempadan’ VANZO dan Marvel rai ulang tahun ke-100 Disney

Vanzo
Michael Tan menunjukkan produk pewangi kereta Superhero Marvel yang sudah boleh didapati di pasaran.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA: Sempena Ulang Tahun ke-100 Disney! Marvel dan VANZO bersama-sama melancarkan [VANZO x Marvel Series Car Vent Perfume] baharu!

Iron Man (Black Code), Captain America (Secret Musk), Thor (English Pear & Freesia) ketiga-tiga Super Heroes Marvel klasik ini telah berubah menjadi ‘Super Heroes Wangian’ yang comel!

VANZO kerjasama secara rasmi dengan Marvel untuk mencipta siri baharu produk pewangi kereta, membolehkan anda merasai kuasa dan semangat Super Heroes Marvel.

Dalam hari pelancaran, [VANZO x Marvel Series Car Vent Perfume] telah laris terjual dan menerima sambutan yang mengujakan daripada pengguna.

Reka bentuk inovatif [VANZO x Marvel Series Car Vent Perfume] menjadikan setiap tunggangan wangi. Haruman siri Super Heroes Marvel ini disebarkan dengan tablet pewangi minyak pati, bebas bahan kimia berbahaya, semulajadi, selamat dan sihat. Hanya letakkan produk pada saluran keluar penghawa dingin kereta, dan aroma harum akan tersebar serta-merta apabila bilah kipas berputar.

Pada masa yang sama, produk kecil dan comel ini sangat mudah digunakan, stabil dan tidak menyakiti saluran keluar penghawa dingin.

Bukan itu sahaja, siri pewangi kereta edisi terhad ini juga merupakan projek kerjasama yang dibangunkan bersama oleh VANZO dan Marvel, baik dari segi kualiti mahupun elemen yang sangat tersendiri.

Logo MARVEL dan avatar Super Heroes yang sangat dikenali dicetak pada badan siri produk ini, yang boleh memuaskan hati peminat Marvel! Ia bukan sahaja boleh membawa sentuhan rasa unik pada kereta anda, tetapi ia juga boleh menjadikan pengalaman pemanduan anda lebih santai.

Untuk kerjasama projek VANZO dan Marvel ini, Pengurus VANZO, Michael Tan berkata, ia adalah satu penghormatan besar untuk dapat melancarkan minyak wangi kereta edisi terhad dengan gergasi komik/perniagaan yang terkenal di dunia. 

“Marvel adalah salah satu daripada hak milik intelektual teratas dunia dan mempunyai pengaruh dan daya tarikan yang meluas di seluruh dunia. Tujuan VANZO adalah untuk menghasilkan produk yang baik untuk faedah orang ramai, VANZO sentiasa mengamalkan konsep produk berkualiti tinggi dengan harga yang rendah.

“Peminat Marvel di Malaysia boleh memperoleh produk-produk aksesori yang berkualiti tinggi dan harga berpatutan, dan ini adalah sebab mengapa VANZO telah memulakan kerjasama dengan Marvel,” kata Tan.

vanzo

Kini, [VANZO x Marvel Series Car Vent Perfume] yang dengan “Super Power” wangi dan comel, dengan ikhlas menjemput anda untuk merasai produk kreatif baharu yang menakjubkan ini bersama-sama! [VANZO x Marvel Car Vent Perfume] berharga RM39.90 setiap satu, dan boleh dibeli di Parkson, kedai serbaneka MiX Store, farmasi Watsons, kedai aksesori telefon bimbit, stesen minyak Shell, dan sebagainya.

Selain itu, ia juga boleh dibeli melalui kiosk jualan VANZO di Mid Valley dan 1 Utama Shopping Centre, atau laman web rasmi: www.vanzoasia.com .

Pada masa ini, VANZO sedang giat merekrut stokis dan ejen di seluruh Malaysia. Sila layari www.vanzoasia.com untuk maklumat lanjut. – UTUSAN

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya