Kuih siput kari rangup dan tak muak - Utusan Malaysia

Kuih siput kari rangup dan tak muak

Kuih siput.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Kuih siput sedap dijadikan kudapan ringan. Rasanya rangup, sedap dimakan dan tidak muak. Kaedah pembuatan kuih siput dikongsi minggu ini mudah disediakan malah ranggup dan tahan lama. Tipsnya ialah menyediakan adunan doh yang sempurna. Tanda doh sempurna ialah tidak keras dan tidak melekit di tangan. Resipi kuih siput kari Bahan-bahan: 1 kg tepung gandum 1 cawan marjerin 1/2 cawan gula kastor 3 sudu besar serbuk kari ikan/ daging 1 sudu…


1 Bulan / RM9.90

Sehari hanya RM0.33

1 Tahun / RM75

Sehari hanya RM0.20 sen

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN