Jualan kulit tart KAKEZA melonjak selepas disah halal

Jualan kulit tart KAKEZA melonjak selepas disah halal

NUR Izzah Mohd. Salleh bersama beberapa jenis kulit tart keluaran syarikatnya.-UTUSAN/SABRINA ZULKIFLI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

KUALA LUMPUR: KAKEZA, jenama tempatan yang terkenal dengan produk kulit tart, terus mengukuhkan kedudukannya di pasaran selepas memperoleh pensijilan halal daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim). Perniagaan yang diusahakan oleh Nur Izzah Mohd. Salleh, 45, di bawah Wonderful Touch Enterprise, berjaya berkembang pesat selepas memperoleh sijil halal. Nur Izzah berkata, syarikat itu bermula pada 2007 dengan menghasilkan kulit tart  secara kecil-kecilan sebelum berkembang menjadi pengeluar utama produk berkenaan. Menurutnya, selepas…

Sokong kewartawanan kami

PERCUMA

1 bulan

1 Bulan / RM4.99

Sehari hanya RM0.17

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN