fbpx

28 Jun 2022, 8:36 am

  TERKINI

EcoFlow bagi potongan harga istimewa produk panel solar, bank kuasa

ecoflow
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA: EcoFlow, sebuah syarikat penyelesaian kuasa mudah alih dan tenaga boleh diperbaharui mengumumkan bahawa ia akan mengadakan promosi diskaun untuk bank kuasa dan produk panel solar dari 5 Jun hingga 20 Jun. 

 Produk EcoFlow terbahagi kepada dua jenis, siri RIVER dan siri DELTA, bergantung kepada kapasiti dan saiz. 

 Siri RIVER terdiri daripada ‘RIVER Mini’ yang ringan dan mudah alih untuk aktiviti luar seperti berkhemah dan mendaki, dan ‘RIVER Max’, yang boleh mengembangkan dan mengurangkan kapasiti dan berat melalui bateri boleh tanggal.

Selain itu, ‘RIVER Max Plus’ mempunyai kapasiti yang lebih besar daripada RIVER Max, dan terakhir RIVER Pro, kapasiti boleh ditingkatkan kepada 1440Wh dengan bateri tambahan (720Wh). 

RIVER MAX

Bergantung pada model, produk EcoFlow boleh digunakan untuk peranti dengan output yang lebih tinggi daripada kuasa ternilai dengan fungsi X-boost, dan ia hanya mengambil masa sejam untuk mengecas daripada 0% hingga 80% dengan teknologi X-Stream. 

Selain itu, Sistem Pengurusan Bateri Pintar (BMS) bukan sahaja mengekalkan keadaan bateri yang terbaik, tetapi juga membenarkan alat kawalan jauh melalui Aplikasi EcoFlow-only (APP).  

Panel solar mudah alih, yang boleh memberikan kuasa mesra alam, juga dijual pada harga diskaun. Ia boleh digunakan dalam kombinasi dengan produk RIVER dan DELTA. 

RIVER PRO

Selain itu, akan ada produk baharu yang dipanggil ‘Wave’, iaitu penghawa dingin mudah alih dengan output berkuasa sehingga 4000 BTU dan masa larian 8 jam. 

‘Wave’ boleh digunakan dengan mudah dan dibawa ke luar untuk mengurangkan ketidakselesaan semasa musim panas yang lembap dan panas. 

EcoFlow ialah syarikat penyelesaian kuasa mudah alih dan tenaga boleh diperbaharui.

DELTA MAX

Sejak penubuhannya pada 2017, EcoFlow telah memberikan kuasa ketenangan fikiran kepada pelanggan di lebih 100 pasaran melalui rangkaian produk DELTA dan RIVER stesen janakuasa mudah alih dan aksesori mesra alam.

Misi EcoFlow adalah untuk mencipta semula cara dunia mengakses kuasa dengan menginovasi penyelesaian storan tenaga yang lebih ringan, bersih tahan lama, senyap dan boleh diperbaharui.  

Pautan Pendaratan: Pautan Pendaratan: https://au.ecoflow.com/pages/portable-power-generator-dealer  – UTUSAN

DELTA PRO 

PANEL SOLAR 110W

PANEL SOLAR 160W
SOLAR PANEL 220W
SOLAR PANEL 400W

POPULAR

KOSMO! TERKINI