Jimat hingga RM10 perjalanan airasia ride dari dan ke pusat beli-belah CapitaLand Lembah Klang dan Pulau Pinang

Jimat hingga RM10 perjalanan airasia ride dari dan ke pusat beli-belah CapitaLand Lembah Klang dan Pulau Pinang

Senarai kod promo untuk pengguna baharu dan pengguna sedia ada untuk ke/dari pusat beli-belah CapitaLand yang mengambil bahagian.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

KUALA LUMPUR: CapitaLand menawarkan penjimatan sehingga RM10 untuk perjalanan airasia ride menerusi platform ride-hailing airasia Superapp untuk menggalakkan pelanggan mengunjungi pusat-belah CapitaLand terpilih di Lembah Klang dan Pulau Pinang sebagai tanda penghargaan. 

Pengunjung boleh menikmati perjalanan diskaun menggunakan kod promo yang ditetapkan apabila pergi dan pulang dari pusat beli-belah CapitaLand ini menerusi airasia Superapp.  

Pengunjung di Pulau Pinang boleh menikmati perjalanan diskaun menggunakan kod promo yang ditetapkan apabila pergi dan pulang dari Gurney Plaza atau Queensbay Mall menerusi airasia Superapp.

Pengguna baharu boleh menikmati diskaun sebanyak RM10* daripada perjalanan pertama mereka manakala pengguna sedia ada layak untuk mendapatkan diskaun sebanyak RM3** dengan menebus kod promo yang dipaparkan pada bahagian bawah di halaman pembayaran. Kempen ini berlangsung sehingga Jun 2024. Tempah perjalanan anda hari ini – klik pada ikon ‘Ride’ dalam airasia Superapp.

Kerjasama antara CapitaLand dan airasia ride ini dijangka dapat meningkatkan pengalaman perjalanan ulang-alik dalam kalangan pengunjung terutamanya pada musim perayaan yang bakal menjelang.

Kerjasama antara CapitaLand dan airasia ride dijangka dapat meningkatkan pengalaman perjalanan ulang alik dalam kalangan pengunjung terutamanya pada musim perayaan yang bakal menjelang.

Ketua Peruncitan, CapitaLand Investment (Malaysia), Selina Ng berkata: “Kami komited untuk meluaskan rangkaian faedah dan manfaat bagi memenuhi keperluan gaya hidup pengguna yang semakin berkembang dengan menyediakan pengalaman membeli-belah yang holistik. Kami yakin bahawa kerjasama dengan airasia ride akan memacu lebih ramai pengunjung ke pusat beli-belah kami. Kami berbesar hati kerana memiliki persamaan dengan airasia ride dalam menawarkan perjalanan yang mudah untuk pengunjung kami.”

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif Serantau airasia ride, Lim Chiew Shan berkata, “Kami teruja untuk berkongsi kerjasama terbaharu dengan pusat-belah CapitaLand ini bersama rakan pelanggan kami. Sebagai salah satu daripada penyedia perkhidmatan ride-hailing yang paling pesat berkembang di Asean, matlamat kami adalah untuk meluaskan pengalaman perjalanan yang lancar dan selesa kepada pelancong di rantau ini. Kami percaya kerjasama ini akan menyediakan alternatif perjalanan yang lebih baik dalam kalangan pelancong sewaktu mereka menikmati perjalanan di kedua-dua bandar.” – UTUSAN

Pengunjung boleh duduk di kerusi yang selesa semasa menunggu airasia ride di pintu masuk utama. 3 Damansara.

Senarai kod promo untuk pengguna baharu dan pengguna sedia ada untuk ke/dari pusat beli-belah CapitaLand yang mengambil bahagian 

Pusat beli-belah – Ambil / Ke Lokasi Pengguna baharu (diskaun RM10*) Pengguna sedia ada (diskaun RM3**)
Gurney Plaza GPNEW GURNEYPLAZA
Queensbay Mall QBMNEW QUEENSBAY
3 Damansara 3DNEW 3DAMANSARA
Melawati Mall MMNEW MELAWATIMALL
The Mines MINESNEW THEMINES

 

* RM10 – Sah untuk penggunaan kali pertama airasia ride melalui airasia Superapp

** RM3 – Hanya boleh digunakan dua kali melalui airasia Superapp 

 

 

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya