Single, album dan konsert mega menanti di 2023 – Siti Nurhaliza - Utusan Malaysia

Single, album dan konsert mega menanti di 2023 – Siti Nurhaliza

SITI berharap semua pihak mendoakan yang terbaik buat dirinya.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

MENDOAKAN sinar yang lebih baik dan keberkatan 2023, penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza berharap semua perancangan sama ada peribadi atau kerjaya dapat dilaksanakan dengan baik.

“Mengenai kehidupan, saya berdoa agar Allah sentiasa melindungi perjalanan diri dan keluarga, menjadikan saya insan lebih baik berbanding hari sebelumnya.

“Saya juga berharap dapat mencapai kebahagiaan melihat anak-anak membesar dengan baik. Mengenai kerjaya pula, saya berharap semua perancangan untuk 2023 dapat dilaksanakan mengikut masa ditetapkan.

“Insya-Allah, saya akan muncul dengan single dan album baharu, persembahan berbentuk showcase dan tentunya konsert besar sempena usia karier memasuki 27 tahun,” katanya.

Dalam pada itu, penyanyi Jerat Percintaan itu juga mengharapkan seluruh rakyat Malaysia dapat bersama-sama berjuang memberikan yang terbaik dan kekal kuat menghadapi apa juga cabaran mendatang.

“Semoga diri, keluarga, kehidupan, perniagaan dan seluruh rakyat Malaysia kekal kuat dalam setiap cabaran ditempuhi serta dapat melaksanakan sesuatu yang memberi manfaat untuk semua,” katanya.

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya