Masakan tradisional kurma Perlis dilancar

Masakan tradisional kurma Perlis dilancar

TUANKU Syed Faizuddin Putra Jamalullail berkenan melancarkan produk Kurma Daging Perlis dan Kurma Ayam Perlis di Kuala Lumpur, hari ini.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

KUALA LUMPUR: Produk masakan tradisional kurma Perlis mencipta sejarah dengan pelancaran dua hidangan utama istimewa Kurma Daging Perlis dan Kurma Ayam Perlis, hari ini. Kedua-dua hidangan itu bukan sekadar juadah, tetapi manifestasi seni masakan tradisional Perlis yang diwarisi turun-temurun. Ia dirumus daripada adunan rempah asli dan diolah semula dengan sentuhan inovasi moden bagi menepati cita rasa pengguna masa kini tanpa menjejaskan keaslian dan keharuman rempahnya yang unik. Majlis pelancaran rasmi…

Sokong kewartawanan kami

PERCUMA

1 bulan

1 Bulan / RM4.99

Sehari hanya RM0.17

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN