Festival Muzik Kecergasan DKong jemput anda pecah rekod dunia

Festival Muzik Kecergasan DKong menjemput anda untuk pecahkan rekod dunia

dkong
Festival Muzik Kecergasan DKong menjemput anda untuk pecahkan rekod dunia,
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA: Dengan rentak muzik yang rancak dan suasana lantai tarian bertenaga yang tidak berkesudahan pada 30 September di MAEPs Serdang, rakyat Malaysia dijemput anda untuk menjadi sebahagian daripada mereka yang akan terlibat memecahkan rekod dunia.

Festival Muzik Kecergasan DKong yang dianjurkan oleh LEDGIT dan ditaja oleh Kelab Peminat Bitney akan mempamerkan semangat dan semangat Malaysia kepada dunia.

Sasarannya adalah untuk mencabar Rekod Dunia Guinness! Rekod bagi acara Zumba di Filipina dengan 13,350 peserta.

Matlamat Festival Muzik Kecergasan DKong adalah untuk mengatasi pencapaian luar biasa 15,000 peserta!

“Tidak kira dari negara mana anda berasal, kami amat menantikan penyertaan anda. Mari kita nyalakan perayaan global ini bersama-sama dan cipta kecemerlangan kita sendiri! 

“Pengajar Zumba peringkat antarabangsa akan membawa anda untuk menakluk lantai tarian,” kata penganjur dalam satu kenyataan.

Festival Muzik Kecergasan DKong telah menerima sokongan penuh daripada Zumba Fitness LLC di Amerika Syarikat yang mana para peserta

akan bersama Zumba Jammers Alex Pang, Deno Au, Fyza Arena, Christina Kong dari Malaysia, dan Tamas Zsolnai, salah seorang daripada 20 Penyampai Zumba Next Rising terbaik dari Hungary!

Mereka akan membimbing anda melalui lompatan, putaran, dan pelepasan keghairahan pada pentas yang mempesonakan, membolehkan badan dan jiwa anda bergabung dengan aliran muzik! 

Penyanyi terkenal Malaysia turut serta menyokong acara tersebut! 

Lebih banyak kejutan menanti anda! Pemain terbaik di Malaysia akan menyemarakkan semangat anda sepanjang malam! Sama ada vokal yang menggembirakan Faizal Tahir, persembahan hebat oleh Dayang Nurfaizah, 3P, Faizal Pj, DJ Point, DJ Reeve, Dina Nadzir, Dennis Yin, dan banyak lagi, setiap detik akan menjadi pengalaman yang mengusik jiwa! Anda akan melibatkan diri dalam suasana muzik yang paling bersemangat, melepaskan tenaga anda dan menari bersama ribuan penari dalam keadaan teruja! 

 Butiran Tiket: 

Cepat dapatkan tiket anda! Terdapat dua pilihan menarik menanti anda: Zon Rock pada harga RM200 dan Zon Permier pada harga RM100. Membeli tiket juga akan melayakkan anda mendapat pakej hadiah mewah bernilai RM88++, termasuk baju t-shirt peringatan perayaan edisi terhad, tuala dan barangan tajaan. Ia bukan sekadar tiket; ia adalah satu pas untuk memasuki dunia tarian dan perayaan kecergasan! 

Jangan teragak-agak lagi! Dapatkan tiket anda sekarang dan sertai “Festival Muzik Kecergasan DKong”, yang dianjurkan oleh Ledgit dan ditaja oleh Kelab Peminat Bitney, sambil kami menyemarakkan semangat Malaysia! Laman web tiket: https://www.ticket2u.com.my/event/31603 

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: fmf.dkong.club. 

 

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya