fbpx

23 Januari 2022, 11:06 am

  TERKINI

Dapat anak lelaki: Tun Mahathir ucap tahniah kepada Siti Nurhaliza

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA: Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad antara yang mengucapkan tahniah kepada Datuk Seri Siti Nurhaliza yang telah melahirkan anak kedua.

“Assalamualaikum Datuk Siti, saya ucap tahniah kerana melahirkan anak kedua.

“Saya harap Datuk Siti dan dan anak dikurniakan segala kabaikan oleh Allah SWT,” katanya dalam ucapan melalui video di Facebook.

Penyanyi nombor satu negara, itu selamat melahirkan bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Selangor pada pukul 6.21 pagi tadi.

Bayi seberat 3.84 kilogram itu dilahirkan menerusi kaedah pembedahan dan kedua-duanya dilaporkan dalam keadaan sihat

Suami beliau, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa melahirkan rasa syukur kerana isteri tercinta telah selamat melahirkan bayi kedua mereka.

“Apa yang penting bagi saya adalah ibu dan anak berada dalam keadaan sihat, stabil dan proses melahirkan telah berjalan lancar.

 “Saya dan isteri ingin menzahirkan rasa syukur dan terima kasih di atas doa keluarga, saudara mara, sahabat handai, peminat, media dan orang ramai,” katanya dalam satu kenyataan.

Kelahiran anak kedua dalam bulan Ramadan penuh keberkatan ini diharapkan akan mengurniakan limpahan rezeki serta rahmat Allah kepada pasangan itu. – SM

POPULAR

KOSMO! TERKINI