Adidas Supernova tawarkan keseronokan berlari

Adidas Supernova tawarkan keseronokan berlari

ADIDAS SUPERNOVA
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

ADIDAS menawarkan sepasang kasut khas bagi memberi pengalaman holistik dan menyeronokkan kepada pelari-pelari.

Boleh didapatkan di setiap kedai-kedai Adidas seluruh negara, malah kasut Supernova didatangkan dengan pelbagai warna yang cukup menarik dan mampu memberi semangat kepada pemakainya.

Bukan sekadar kasut, jenama Adidas Supernova turut menyediakan beberapa produk lain antaranya pakaian, jaket lelaki, tee, seluar pendek, topi, stokin, hoodie wanita, kemeja, seluar pendek serta pakaian dalam.

Terdapat tiga generasi Supernova iaitu Rise, Solution dan Stride.

Ketiga-tiga itu menampilkan dreamstrike diinspirasikan oleh busa Lightstrike Pro
yang digunakan dalam Adizero, dengan menawarkan keselesaan dan kusyen yang tiada tandingan.

Sempena pelancaran produk Supernova beberapa program bakal dianjurkan oleh Adidas Malaysia.

Bermula dengan Simulator Maya Supernova, zon simulasi akan disediakan untuk pengguna mencuba Supernova baharu di adidas Sunway Pyramid dan adidas Queensbay Mall, Pulau Pinang.

Peserta yang menamatkan larian selama dua minit di zon simulasi antara 29 Februari 2024 dan 10 Mac 2024 akan mendapat sepasang tali kasut percuma.

Bagi mereka yang membeli adidas Supernova antara 15 Februari hingga 10 Mac 2024 juga akan menerima kit khas Supernova, termasuk stoking adidas dan topi latihan adidas yang dicipta untuk meningkatkan keselesaan dengan setiap langkah.

Kit khas itu tersedia di kedai terpilih di seluruh Semenanjung Malaysia.

Selain itu, larian Supernova bersempena dengan pengeluaran kasut itu juga bakal dijayakan oleh adidas Runners Kuala Lumpur (ARKL) pada 9 Mac ini di Workshop 1, Sentul Depot.

Mereka yang berminat boleh mendaftar minat mereka melalui Aplikasi Adidas Running. Permulaan pendaftaran akan diumumkan di Instagram @adidasMY.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.adidas.com.my/en/running atau ikuti perbualan di Instagram @adidasMY.

KEISTIMEWAAN SUPERNOVA

SUPERNOVA RISE
RODS SOKONGAN​​: Tapak setiap Rise padat dengan sistem buih padat yang dimuatkan di bahagian bawah yang memastikan sokongan neutral dari tumit ke kaki, untuk peralihan yang sangat licin untuk membantu aliran berjalan dengan mudah.

COMFORT HEEL FIT: Gabungan buih kusyen yang menyokong lembut dan tekstil lembut di sekeliling tumit, bekerja seiring tumit dengan sokongan yang selesa.

SUPERNOVA STRIDE
EVA : Kusyen kaki depan disokong oleh EVA pembawa pelengkap, untuk memastikan peralihan pelari adalah dinamik dan menyokong.

​ADIWEAR OUTSOLE​​: Tapak luar inovatif yang diperbuat daripada getah tahan lasak memberikan daya tarikan yang optimum, kami juga telah menambah potongan yang direka bentuk secara strategik untuk memastikan cengkaman di tempat yang paling anda perlukan.​​

RODS SOKONGAN KESTABILAN: Rod sokongan berketumpatan dwi dan geometri yang dioptimumkan pada bahagian tengah, untuk sokongan yang lebih baik di mana pelari memerlukannya.

ADIWEAR OUTSOLE​​: Tapak luar inovatif yang diperbuat daripada getah tahan lasak memberikan daya tarikan yang optimum, dengan potongan yang direka secara strategik untuk memastikan cengkaman di tempat paling diperlukan pelari.​​

 

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

BERITA BERKAITAN

Teruskan membaca

Nikmati akses tanpa had serendah RM9.90 sebulan

Sudah melanggan? Log Masuk untuk membaca berita sepenuhnya