“Kami menyediakan pelbagai jenis fabrik bawal berkualiti, dihiasi batu permata dan Swarovski serta ditawarkan dengan harga berpatutan bermula pada RM39 hingga RM359.

“Walaupun terdapat pelbagai jenis hijab dan cara pemakaian yang berubah, tudung bawal malar hijau ini menjadi pilihan utama meskipun tudung ini pernah menjadi fenomena pada 1990-an, ia tetap relevan hingga kini dalam dunia hijab tempatan,” katanya.

Jelasnya, antara koleksi Bawal Valet yang menjadi pilihan utama ialah menggunakan fabrik oile Jepun, diikuti satin, chifon dan kain kapas yang ada ratusan warna.

“Kebanyakan pelanggan Bawal Valet adalah penduduk tempatan, Brunei dan Singapura yang membeli secara dalam talian dan berkunjung ke butik kami yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor,” katanya.

Tambahnya, melihat kepada potensi koleksi butik itu yang mendapat permintaan tinggi membuatkan mereka komited menghasilkan lebih banyak rekaan bawal yang diperincikan dengan pelbagai jenis batu bagi pasaran tempatan dan global.