Pasangan duet, Amylea dan Kaer yang sedang popular menerusi lagu mereka berjudul Tak Pernah Hilang, buat pertama kalinya menjadi selebriti undangan Jom Chat.

Selain daripada Amylea dan Kaer, bekas peserta program realiti televisyen, Gema Gegar Vaganza (GGV), Adeep Nahar juga menjadi artis jemputan malam ini.

Perjalanan seni Adeeb atau nama sebenarnya, Abdul Mutalib Nahar bermula dengan kumpulan The Fabulous Cat dan pernah menjadi anggota kumpulan nasyid Muhibbain.

Selain mempunyai vokal yang mantap, Adeep juga merupakan seorang penulis lirik dan jangan terkejut jika dikhabarkan di sini, beliau pernah berlakon dalam drama berjudul Adnan Sempit The Series bersama aktor, Shaheizy Sam.

Malam ini ada elemen surprise kerana Jom Chat turut mengundang seorang lagi penyanyi yang melahirkan single terbaharunya, baru-baru ini.

Untuk mengetahui siapakah artis undangan berkenaan, tonton Jom Chat yang dihoskan oleh Apak dengan melayari Facebook Utusan Online, like dan anda akan dapat menontonnya secara langsung selama satu jam. - UTUSAN ONLINE