Cheese Tarik Crust yang menjadi hidangan terbaharu Domino’s Pizza akan kembali semula menemui penggemar tegar piza jenama yang sinonim dengan rakyat Malaysia pada 18 Disember ini.

Kelazatan piza Cheese Tarik Crust yang memberikan lebih rasa keju cheddar didalam kerak piza menjadi kegilaan ramai penggemar Domino’s Pizza.

Bukan sahaja tambahan keju cheddar didalam kerak piza yang enak tetapi tabuaran keju parmesan yang dibakar sempurna menjadikan cairan keju yang keluar dari kerak piza rangup.

Apabila dimakan panas-panas, tekstur cairan keju didalam kerak piza amat lembut sehinggkan ia boleh ditarik panjang.

Strategi pemasaran Cheddar Cheese Tarik Crust ini disertakan dengan peraduan iaitu cabaran Cheese Tarik Domino’s dan pemenang yang bertuah akan membawa pulang bekalan piza selama setahun, hadiah pemberian daripada Domino’s.

Pemilihan pemenang berdasarkan kepada cara dan kaedah peserta menarik keju Cheese Tarik Crust.

Siapa yang paling bergaya, kreatif dan penuh dengan ekspresi wajah, pasti boleh menang cabaran ini yang tarikh tutupnya adalah pada 24 Disember ini.

Sambil itu, jangan lupa tag @DominosMY; #CheeseTarikChallenge dan hantarkan kepada laman sosial Facebook, Instagram atau Twitter. - UTUSAN ONLINE