Pernahkah anda melayari portal SEBENARNYA.MY

Logo Kaji Selidik Pembaca

Pernahkah anda melayari portal SEBENARNYA.MY ?

Pernahkah anda melayari portal SEBENARNYA.MY ?
Sila respon kepada soalan di atas untuk menutup skrin ini

Show result

Mayat lelaki dipercayai warga Korea ditemukan tergantung

Mayat lelaki dipercayai warga Korea ditemukan tergantung
Seorang lelaki dipercayai warga Korea ditemukan tergantung di dalam bilik air rumahnya di Kondominium Tiara Mas Sutera, Mount Kiara malam tadi. - IHSAN JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT

KUALA LUMPUR 2 April - Seorang lelaki dipercayai warga Korea ditemukan tergantung di dalam bilik air rumahnya di Kondominium Tiara Mas Sutera, Mount Kiara di sini malam tadi.

Dalam kejadian kira-kira pukul 11 malam itu, mayat mangsa ditemukan dalam keadaan tanpa memakai baju dan berseluar pendek.

Menurut jurucakap bomba, pihaknya telah menerima panggilan kira-kira pukul 11.16 malam oleh orang awam memaklumkan terdapat bau busuk di dalam rumah tersebut.

Ujarnya, setibanya di lokasi kira-kira pukul 11.28 malam, pihaknya telah bertindak mengumpil pintu rumah tersebut sebelum menemukan mayat lelaki terbabit tergantung di dalam bilik air rumahnya.

"Setakat ini, kita masih belum membawa turun mayat tersebut kerana masih menunggu pasukan forensik polis tiba ke lokasi untuk pemeriksaan lanjut," katanya di sini semalam. - UTUSAN ONLINE

Artikel Berkaitan
Video Pilihan
Artikel Lain